با شناخت انواع پرده ی پلیسه با مکانیزم آن ها هم بیشتر آشنا خواهیم شد و در انتخاب پرده های مدرن که پرده پلیسه هم یکی از آن هاست، بهتر عمل خواهیم کرد.
اما بنظر می رسد که آپارتمان ها و خانه های کوچک امروزی و همینطور وجود پنجره های دو جداره و اغلب آلومینیومی، استقبال از اینگونه پرده ها را بخاطر هماهنگی بیشتر با پرده هایی مثل پلیسه که جای بسیار کمی گرفته و حتی بر روی زهوار درب و پنجره، بسادگی نصب می شوند را بیشتر خواهد کرد.
بدین خاطر باید با ویژگی ها و خصوصیات پرده هایی اینچنینی آشنا شویم تا گزینش برای مان راحت تر گردد و بهترین ها را برای زندگی راحت ولی مدرن داشته باشیم.
مکانیزم انواع پرده ی پلیسه
این نوع پرده ها مکانیزم های حرکتی متنوعی را دارا می باشند که شامل: مکانیزم دستی یک طرفه و دو طرفه، زنجیردار، تاچ و موتودار خواهد بود.
ما در اینجا با پرده هایی که بیشتر مورد مصرف هستند، بطور مختصر آشنا خواهیم شد.
مکانیزم دستی
مکانیزم دستی این پرده که مورد استقبال زیادی هم قرار گرفته است، قابل استفاده و اجرا برای تمامی درب و پنجره های لولایی است که پرده به راحتی در قسمت زهوار درب و یا پنجره، بدون هیچ مشکلی نصب می شود.
به عبارت بهتر این پرده قادر است تمام فضای شیشه را که از بیرون دید دارد پوشانده و مشکل و دغدغه ی برخورد پرده با درب و پنجره را حل کند.
بخصوص در برخی جاها که هماهنگ کردن و میزان کردن پرده و پنجره، با توجه با ساختار درب ها و پنجره ها مشکل دارد، پرده پلیسه این مشکل را حل کرده است، چرا که پرده همراه با باز شدن درب و پنجره باز و بسته خواهد شد و با خودِ آن ها حرکت خواهد کرد.
این نوع پرده که از انواع پرده ی پلیسه است، به پرده های پشت پنجره ای هم معروف هستند، دارای دستگیره ای است که با کمک آن پرده بالا و پایین می رود و به شما امکان تنظیم نور دلخواه را می دهد.
مزایای استفاده از این پرده با قابلیت و امکان نصب آن در داخل قاب پنجره و یا بر روی خودِ درب و پنجره که امکان باز و بسته شدن پنجره و درب را بدون بالا و پایین کردن پرده به شما خواهد داد، سبب شده است که جزو یکی از محبوب ترین و پرطرفدار ترین پرده های مدرن موجود و در حال حاضر بازار باشد و بسادگی بتواند مشکلات زیادی را در رابطه با پنجره ها برطرف کند.
در صورتی که قاب پنجره شما با قسمت سقف خانه یا محل کارتان مماس باشد و فضا و جای کافی برای نصب انواع پرده های دیگر را که چوب پرده و ریل پرده دارند، نداشته باشد، می توانید بسادگی و بدون دغدغه از پرده پلیسه با کنترل دستی استفاده کنید.
مزیت استفاده از این نوع مکانیزم پرده و حرکت آن، علاوه بر آسانی و سهولت در جابجایی و حرکت پرده، افزایش مقدار فضا و جاگیر نبودن پرده است، که از نکات بارز انواع پرده ی پلیسه است که تقریباً در هیچ نوع پرده دیگری وجود ندارد.
پرده پلیسه زنجیری
از انواع دیگر پرده های پلیسه، پلیسه زنجیری است، که با کمک یک زنجیر در سمت راست یا چپ پرده (به انتخاب مشتری) کنترل شده که قابل نصب بر روی سقف و یا دیوار هم خواهد بود.
گاهی اوقات لازم است که پرده حالت یک تکه و بزرگ داشته باشد و کل فضای پنجره را بپوشاند، که پرده های پلیسه می توانند انتخاب مناسبی برای این منظور باشند.
پرده پلیسه شب و روز
این پرده ها دارای دو قسمت و یا در واقع دو پرده نازک و ضخیم هستند که قسمت ضخیم آن در هنگام شب و بطور کلی جهت جلوگیری از دیده شدن فضای داخلی است و قسمت نازک آن برای استفاده از حداکثر نور و روشنایی و کمک گرفتن از نور خورشید است که در هنگام روز کاربرد دارد.
این پرده ها از انواع پرده ی پلیسه است که بیشتر مورد استفاده و اقبال مردم قرار گرفته اند.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)